Диана Димитрова отвърна на думите на колежката й Луиза Григорова-Макариев. Тя по-рано

...
Диана Димитрова отвърна на думите на колежката й Луиза Григорова-Макариев. Тя по-рано
Коментари Харесай

Травми или грим? Ответен удар от Диана Димитрова

Диана Димитрова отвърна на думите на колежката й Луиза Григорова-Макариев. Тя по-рано се разгласи в поддръжка на Юлиан Вергов и упрекна Димитрова в неистини и ПР. 

-->
Ето какво написа Диана в нов пост, публикувайки и фотография, която по нейни думи е част от Съдебно здравна експертна информация:

По мотив появилите се спекулации по случая и опитите за операция на обстоятелствата съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен принуждение.

Публикувам за първи път тази фотография, която е част от Съдебно здравна експертна информация № П-19/2023г. по разказа на ВМА и откъс от преписката Република България Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023:

``ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС съдебна експертиза УСТАНОВЯВА, ЧЕ Пожарна охрана ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА``, написа в преписката.

Казано с по-прости думи контузиите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.

Като актриса взела участие в голям брой български и задгранични продукции, знам каква е разликата от театрален грим и същински контузии. Гримът се измива, а същинските контузии остават забележими и невидими белези за цялостен живот.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР